Anahtar Kelimeler:

Keskin`de İcra Şoku

Keskin`de İcra Şoku

Keskin Belediyesi`ne Borçları Yüzünden İcra Geldi.

 

Önceki gün Keskin Belediyesi’nde yine icra şoku yaşandı. Alacaklı avukatları, Keskin Belediyesi binasında ve başkan Bayram Sakallı’nın makamında haciz işlemi başlattı. Sakallı’nın devreye girmesiyle ödeme taahhüdü verilerek haciz işlemleri bir kez daha ertelendi.
Keskin Belediyesi’nin önceki dönemlerden gelen yüklü borçları sebebiyle yaşanan sıkıntı önceki gün bir kez daha gün yüzüne çıktı. Belediye binasına haciz işlemleri için alacaklı avukatlarının gelmesi belediyede hareketli saatlerin yaşanmasına sebep oldu. Belediyede ve başkan Bayram Sakallı’nın makamında haciz işlemleri başlatan alacaklı avukatları, başkan Sakallı’nın devreye girmesi ve ödeme taahhüdü vermesiyle haczi durdurdu. Bu arada belediyeye ait bazı gayrimenkullerin değerleri tespit edildi ve ilerleyen günlerde satışının yapılmasına karar verildi. Bu gayrimenkuller arasında Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yurt olarak kullanılan Keskin Belediyesi’ne ait bina da bulunuyor. Geçtiğimiz aylarda da Keskin Belediyesi’nde haciz şoku yaşanmış, yine başkan Sakallı devreye girerek ödeme taahhüdü vermiş ve haciz işlemi durdurulmuştu.
Keskinliler, Vekillerine ve Atalay’a Tepkili

Belediyeye icra gelmesi Keskin’de günün konusu oldu. Geçmişten gelen borçlar yüzünden zor durumda kalan Keskin Belediyesi’ne Kırıkkale’nin 3 Keskinli milletvekili olan Vahit Erdem, Mustafa Özbayrak ve Turan Kıratlı ile Keskinli olan İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın sahip çıkmadığını ifade eden Keskinli vatandaşlar, “Başkan Bayram Sakallı göreve geldiğinden bugüne borçlarla uğraşıyor. Hükümet partisidir, Belediyeyi düze çıkartırlar diye oy verdik ama 3 vekil ve 1 İçişleri Bakanı ne bize ne de belediyemize sahip çıkıyor. Bu belediye 8 aydır işçisinin maaşını dahi ödeyemiyor. Her fırsatta Keskinliyiz diyen siyasilerimizden ve işadamlarımızdan artık yardım bekliyoruz” diye konuştular.



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu