Anahtar Kelimeler:

ÖSS`de de SBS Gibi Yükseleceğiz

ÖSS`de de SBS Gibi Yükseleceğiz

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, ÖSS Hedefini Yineledi.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Mesleki Toplantısı düzenledi. Geçen yıl SBS sınavlarında 16 basamak birden yükseldiğimizi dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, ‘Aynı başarıyı bu yıl ÖSS sınavında da göstereceğiz’ dedi.
Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya çok sayıda okul müdürleri katıldı. Kırıkkale’deki eğitim başarısının yükseltilmesi için yapılacak çalışmaların ele alındığı toplantıda Müdürler, görüş alışverişinde bulundular. Kırıkkale’nin geçtiğimiz yıl yapılan Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) elde ettiği başarıda okul müdürlerinin büyük emeği olduğunu belirten Müdür Mehmet Peker, Kırıkkale’nin bu sınavda 16 basamak birden yükseliş gösterdiğini söyledi.
Başarıyı Yeterli Görmüyoruz
Kırıkkale’nin bir çok komşu ilden daha yüksek bir başarı elde ettiğini vurgulayan Peker “Tabi ki bu başarıyı yeterli görmüyoruz. Bu yıl çok farklı bir program uygulayacağız. Bu başarıyı nasıl yakalarız, bunun yolunu belirleyeceğiz. Burada okul müdürü arkadaşlarımız eğitimde başarıyı artıran, öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzaklaştıran uygulamalarının güzel örneklerini anlatacaklar” dedi. Toplantıda Milli Eğitim Şube Müdürleri Sabri Gündüz, Ali Kılıç ve Nusret Kılıç, Spor ve İzcilik, Projeler ve Okul Öncesi Eğitim konularında açıklamalarda bulundular.
Haberkale


  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli