Anahtar Kelimeler:

Muhalefet Olduğunu Hatırladı

Muhalefet Olduğunu Hatırladı

İl Kurultayı Yaklaştı, Gündüz Sahneye Çıktı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale il teşkilatında yaklaşan il kongresi öncesi CHP Kırıkkale İl Başkanı Aliye Gündüz sahneye çıktı. Vatandaşlar, son 1 haftadır çeşitli faaliyetlerle gündeme gelen Gündüz için “seçimler yaklaştı, muhalefetlik görevini hatırladı” yorumunda bulundular.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ankara’da ikamet edip Kırıkkale’deki olay ve gelişmelere sessiz il başkanı Aliye Gündüz, yaklaşan il kurultayı öncesi yeniden siyaset sahnesine çıktı. Uzun zamandır ortada görünmeyen il başkanı ve kapısı kilitli Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kırıkkale il yöneticileri, yaklaşan il seçimi sebebiyle çeşitli faaliyetlerde boy göstermeye başladı.
Çalılıöz’deki Kanalizasyonu Yeni Gördü
Şehit ailelerini ziyaret eden ve hükümetin Kürt açılımını eleştiren CHP il başkanı Aliye Gündüz, son olarak da beraberindeki basın mensuplarıyla Çalılıöz Mahallesi Terminal ile Bulutkent Sitesi arasındaki kanalizasyonu “İşte gerçek Kırıkkale” diyerek teşhir etti. Haberkale yazarlarının defalarca gündeme getirdiği, vatandaşın şikâyet ede ede bitiremediği kanalizasyonu, yaklaşan il kurultayı öncesi gündeme getiren Aliye Gündüz için “seçimler yaklaştı, muhalefetlik görevini hatırladı” yorumları yapıldı.
Haberkale


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu