Anahtar Kelimeler:

Şehit Ailelerine Yemek

Şehit Ailelerine Yemek

Vali Güner`den Şehit Ailelerine Yemek.

 

Cumhuriyet`in kuruluşunun 86. yıl dönümü nedeniyle Vali Hakan Yusuf Güner tarafından şehit yakınlarına ve gazilere yönelik yemekli toplantı organize edildi. Basına kapalı gerçekleştirilen yemekli programda şehit yakınlarının son yaşanan teröristlerin davullu zurnalı karşılanma törenlerine tepki gösterdiği bilgisi alındı.
Vali Hakan Yusuf Güner tarafından şehit yakınlarına ve gazilere yönelik düzenlenen yemeğe yaklaşık 300 kişi katıldı. Düzenlenen yemeğe Vali Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Garnizon Komutanı Tuğgenaral Mustafa Güler başta olmak üzere 20`ye yakın kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı. Yemek öncesi konuşma yapan Vali Güner, Kırıkkaleli vatan evlatlarının her cephede mutlaka savaştığını ve en çok şehit veren iller arasında yer aldığını söyledi.

Güner’e Plaket ve Teşekkür Belgesi
Daha sonra Vali Güner` e Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torun tarafından bir teşekkür belgesi verilirken Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul Ve Yetimleri Derneği Şubesi Başkanı Rıfat Öcal tarafından ise bir plaket verildi. Son derece sıcak bir ortamda geçen yemekli toplantıya şehit aileleri ve gazilerimizin ilgisi oldukça yüksekti.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu