Anahtar Kelimeler:

Kahvehanede Yaşıyor

Kahvehanede Yaşıyor

Oyun Masaları Üzerinde Yaşam Mücadelesi Veriyor.

 

Adı Mustafa Aksun. Yaşı 65. Yozgat doğumlu. Nisan ayında eşi tarafından sokağa atıldı. Yaz boyu kırlarda yattı. Havalar soğuyunca bir hayırsever vatandaş, Aksun’u atıl durumda olan Kahvehanesine yerleştirdi. Oyun masalarının üzerinde yaşam mücadelesi veren Aksun, yetkililerden yardım istedi.
Evli ve 1 çocuk babası olan 65 yaşındaki Mustafa Aksun, 41 yıllık eşi tarafından sokağa atıldığını söyledi. Yaz boyunca Etiler Mahallesi üzerinde bulunan Bademlik mevkiinde yatıp kalktığını dile getiren Aksun, eşinin kendisine boşanma davası açtığını söyledi. Sol gözü görmeyen Aksun, hayırsever bir vatandaş tarafından boş bir kahvehaneye geçici olarak yerleştirildi.
Biri Bana Yardım Etsin
Atıl durumda olan kahvehaneye ait oyun masalarının üzerinde yatıp kalkan Aksun, “Yiyecek ekmeğim yok. Kalacak yerimde yok. Buranın sahibi beni geçici olarak buraya koydu. Allah rızası için bana yardım edin. Biri benim elimden tutsun. Hiçbir sosyal güvencem yok. Eşim MKE’den emekli. Nisan ayında bana ‘Artık sana daha fazla bakamam’ dedi ve beni dışarı attı” şeklinde konuştu.
Haberkale


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı