Anahtar Kelimeler:

Atalay`ın Ağabeyi Vefat Etti

Atalay`ın Ağabeyi Vefat Etti

İçişleri bakanı Beşir Atalay`ın Ağabeyi Vefat Etti.

 

İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın, bir süredir midesindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi gören ağabeyi Rıfat Atalay (75), Kırıkkale’deki evinde hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, bir süre önce rahatsızlanarak Kırıkkale Devlet Hastanesine kaldırılan ve burada bir süre tedavi gördükten sonra Ankara’daki Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Rıfat Atalay, daha sonra evine gönderildi.
Mide rahatsızlığı bulunan ve kanser hastası olduğu bildirilen Rıfat Atalay, dün saat 15.30 sularında Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki evinde vefat etti. Atalay’ın cenazesi yakınları tarafından çağrılan sağlık ekiplerince Kırıkkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Rıfat Atalay’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Çarşı Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Yahşihan’daki aile kabristanında toprağa verilecek. Cenaze törenine Atalay’ın kardeşi İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın yanı sıra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere çok sayıda siyasi ve bürokratın da katılması bekleniyor.


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu