Anahtar Kelimeler:

Hakemlerden Yeni Sezona Merhaba

Hakemlerden Yeni Sezona Merhaba

2009-2010 Sezonuna Merhaba Dediler.

 

Kırıkkale’deki futbol hakemleri, 2009-2010 sezonunun açılışı için düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte Kırıkkale’nin emektar basın mensuplarından Erhan Göğem’e de Kırıkkale futboluna yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.
Bir restoranda düzenlenen yeni sezon açılış yemeğine Kırıkkale’de faal olarak futbol hakemliği yapan isimlerin yanı sıra, genç hakem adayları da katıldı. Yemekli toplantıda bir konuşma yapan Kırıkkale İl Hakem Kurulu Başkanı Talat Akbulut, yeni sezonu gayet neşeli açtıklarını belirterek tüm hakemlerin başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.
Erhan Göğem’e Büyük Onur
Akbulut, Kırıkkale’de 36 yıllık meslek hayatı boyunca spor alanında yaptığı haber, yorum ve çektiği fotoğraflarla kendilerine yol gösteren gazeteci Erhan Göğem’i Kırıkkale futbolunun ağabeyi olarak ilan edip, Göğem’e tüm katkılarından dolayı plaket sundu. Plaketini İl Hakem Kurulu Başkanı Talat Akbulut ve Hakemler ve Gözlemciler Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Halil Arler’den alan usta gazeteci Erhan Göğem, 36 yıllık meslek ve 18 yıllık kulüp yöneticilik süresi boyunca Kırıkkale’de futbolun ve sporun gelişmesi için çalışmalarda bulunduğunu kaydederek, kendisine bu anlam dolu plaketi sunan hakem camiasına teşekkür etti.
Yemeğin ardından gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ve toplu fotoğraf çekimiyle hakemler 2009-2010 sezonuna merhaba dedi.
 
 
 
 


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu