Anahtar Kelimeler:

Koçak: Maça Hazırız

Koçak: Maça Hazırız

Kırıkkalespor, Beylerbeyi İle Karşılaşacak.

 

MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Ali Talat Koçak, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Beylerbeyi ile oynayacakları maça hazır olduklarını belirtti.
Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Lig Üçüncü Grupta mücadele eden Kırıkkalespor, İstanbul temsilcisi Beylerbeyi’ni konuk ediyor. Zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan Şimşekler galibiyete şartlanmış durumda.
Teknik Direktör Ali Talat Koçak, yaptığı açıklamada takımına güvendiğini ve hafta içi yaptıkları yorucu ve yoğun antrenman temposu ile Beylerbeyi maçına hazır olduklarını ve takımın son durumundan oldukça memnun olduğunu ifade etti. Bu zorlu maçta alacakları üç puanla yeniden bir çıkış yakalamak istediklerini ifade eden Koçak, bu maçı kazanarak önümüzü görmek için en iyi fırsat olarak değerlendirdi. Bunun için bu maçta mutlaka ama mutlaka üç puana ihtiyacımız var ve kazanmak için elimizden gelen bütün gayreti ve çabayı göstereceğiz dedi.
Koçak, takımın toparlanma sürecine girdiğini ve artık kazanmak için ellerinden gelen bütün gayreti göstererek sahaya üç puan için çıkacaklarını belirterek iddialı olduğunu söyledi. Zorlu maçta taraftar desteği ile galip gelerek bundan sonraki maçlara daha rahat çıkmak istediklerini ve ligin üst sıraları için bir ivme yakalamak istediklerini söyledi.
Haberkale


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu