Anahtar Kelimeler:

25 Gündür Yaşam Savaşı Veriyor

25 Gündür Yaşam Savaşı Veriyor

14 Ekim`de Trafik Kazası Geçiren Dr.Hakan Yiğit, Yaşam Mücadelesi Veriyor.

 

14 Ekim tarihinde Türk Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Başkal ile aynı araçta trafik kazası geçiren Kırıkkale Özel Elif Çocuk Hastalıkları Hastanesi başhekimi Dr.Hakan Yiğit, tam 25 gündür yaşam mücadelesi veriyor.
14 Ekim tarihinde Kırıkkale-Ankara karayolunun 12. Kilometresinde gerçekleşen ve Türk Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Başkal’ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasından ağır yaralı olarak kurtulan Kırıkkale Özel Elif Çocuk Hastalıkları Hastanesi başhekimi Dr.Hakan Yiğit, Ankara’daki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tam 25 gündür yaşam mücadelesi veriyor.
Hayatta Kalma Şansı Artıyor
Hastaneye ilk getirildiğinde durumu oldukça ağır olan ve doktorların yüzde 1 yaşam şansı verdiği Dr.Hakan Yiğit, aradan geçen 25 günde iyiye doğru gelişme gösteriyor. Halen bilinci kapalı tedavisi devam eden Yiğit’in, geçtiğimiz günlerde bazı tepkiler verdiği öğrenildi. Yiğit’in doktorları da, hastanın hastaneye ilk getirildiği gün ile bugün arasında fark olduğunu söyleyerek iyiye doğru bir gelişmenin olduğunun altını çizdiler. Hakan Yiğit’in başından biran olsun ayrılmayan yakınları ise, Kırıkkale halkından genç başhekim için dua etmesini istediler.
Haberkale


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı