Anahtar Kelimeler:

Tuvalette Bebeğe 2 Tutuklama

Tuvalette Bebeğe 2 Tutuklama

15`lik Anne ve 17`lik Baba, Mahkemece Tutuklandı.

 

Hastane tuvaletinde doğuran 15 yaşındaki liseli kızın 17’lik sevgilisi yakalandı. “Kendi isteğiyle birlikte olduk. Hamile olduğundan haberim yoktu” diyen sevgili de, “benimle zorla ilişkiye girdi” diyen kız da tutuklandı.
Kırıkkale’de önceki gece karnının sürekli ağrıdığını belirterek annesiyle gittiği Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin tuvaletinde doğum yaptıktan sonra kaçan ve doğurduğu kız bebek ölen lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki H.D. ile çocuğun babası 17 yaşındaki M.K. tutuklandı. H.D. ile M.K. dün Kırıkkale 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’nde ayrı ayrı hâkim karşısına çıkarıldı.
Aradım, Konuşmak İstemedi
M.K. ifadesinde, H.D. ile 2008 Ağustos’undan itibaren arkadaşlık yaptıklarını, Nisan 2009’da ise ayrıldıklarını belirterek şunları söyledi: “Bu sürede haftada en fazla bir kez cinsel ilişkiye girdik. 2009’un Nisan ayı başında ayrıldığımızda kesinlikle hamile olduğunu bilmiyordum. Ayrıldıktan bir müddet sonra H.D.’nin karnında hafif şişme fark edince, kendisine bir not yazarak, ‘Seninle çok önemli olduğunu düşündüğüm bir konuda konuşmak istiyorum. Eğer konuşmak istersen, konuşup halledelim’ dedim. Ancak kâğıdın başka birinin eline geçme ihtimalini düşünerek hamilelikten bahsetmedim. Benim şüphem hamilelik üzerineydi. Ancak bana cevap olarak, ‘Ayrıldıktan sonra senin ne olduğunu öğrendim. Kesinlikle beni rahatsız etme’ diye mesaj attı. Bir erkek arkadaşı ile gördükten sonra H.D. ile bir daha görüşmedim. Ben H.D.’ye zorla da sahip olmadım. Ayrıca yaşının 15’ten küçük olduğunu da bilmiyordum. Büyük olduğunu düşünerek hiç sormadım.” H.D. ise ifadesinde, M.K.’nın kendisine zorla sahip olduğunu öne sürdü. H.D. Delice Kapalı Cezaevi’ne, M.K. ise Sulakyurt Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli