Anahtar Kelimeler:

Katliamın Sır Perdesi Aralanıyor

Katliamın Sır Perdesi Aralanıyor

A.N İfadesinde Cinayeti Annesi İçin İşlediğini Söyledi.

 

Haberkale - Özel Haber
Kırıkkale`de 32 yaşındaki şizofreni hastası A.N, aynı hastalığı taşıyan iki ağabeyinin boğazlarını bıçakla keserek öldürmesinin üzerindeki sır perdesi aralanıyor.
Katil zanlısı A.N’nin polise verdiği ifadesinde cinayet günü annesinin temizlik için eve geldiğini, diğer iki ağabeyinin annesiyle tartıştığını, kendisinin de ağabeylerinin annesini öldüreceğinden korktuğu için geceleyin iki ağabeyini öldürdüğünü söyledi.
Bıçağı Komşudan Almış
A.N’nin, annelerinin evde kendilerine ve birbirlerine zarar vermemesi için kesici alet bulundurmaması nedeniyle komşudan “meyve keseceğim” diye bıçak alıp, cinayetleri bu bıçakla işlediği belirlendi. A.N`nin, 8 Ekim`de Bolu İzzet Baysal Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi`ne yattığı ve 3 Kasım`da taburcu olduğu öğrenildi.
Babası da Kendi Annesini Öldürmüş
A.N’nin babası Bahattin Narin`in (59) de şizofreni hastası olduğu, 1995`te annesinin boğazını sıkarak öldürdüğü, bu olaydan bir yıl sonra da hayatını kaybettiği öğrenildi. Kocasının ölümünün ardından Fatma Narin`in (55) iki yıl oğullarıyla birlikte yaşadığı, ardından Ankara`nın Elmadağ ilçesine bağlı Hasanoğlan beldesinde bir kişiyle imam nikâhıyla birlikte yaşamaya başladığı belirtildi. Ayda bir oğullarının evine gelerek temizlik yapan Fatma Narin’in, önceki gün (Çarşamba) yine temizlik için çocuklarının yanına gelmesiyle cinayetin fitili de ateşlenmiş oldu. Büyük oğullarının anne Fatma Narin`le tartışıp, “seni öldüreceğiz” tehdidinde bulunmasına öfkelenen A.N, aynı günün gecesinde iki ağabeyini boğazlarını keserek öldürdü.


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu