Anahtar Kelimeler:

Açılımı Şehit Ailelerine Anlattı

Açılımı Şehit Ailelerine Anlattı

AKP Milletvekili Eyüp Fatsa, Kırıkkale`de Açılımı Anlattı.

 

Hükümetin demokratik açılımını vatandaşlara anlatmak için Türkiye genelinde başlattığı seferberlikle ilgili olarak Kırıkkale’ye gelen AKP Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ve beraberindekiler, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale şubesini de ziyaret etti.
AKP Ordu milletvekili Eyüp Fatsa’nın ziyaretinde AKP Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı, AKP Kırıkkale İl Başkanı Zühtü Aksal ve AKP Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay da hazır bulundu. Şehit ailelerine demokratik açılımla ilgili bilgiler veren Ordu milletvekili Fatsa, şehitlerimizin kemiklerini sızlatacak hiçbir uygulamanın altına imzamızı atmayı dedi. Bu konuda şehit ve gazi ailelerinin müsterih olmasını isteyen Fatsa, “Türkiye’de tüm vatandaşlarımıza kardeşlik ve dostluk getirmek için atılması gereken adımları atıyoruz” diye konuştu.
Bizi Teröristlerle Bir Tutmayın
Hükümetin demokratik açılım adını verdiği Güneydoğu sorunuyla ilgili adımların yer aldığı açılım paketine kuşkuyla yaklaştıklarını belirten şehit ve gazi aileleri ise, Habur sınır kapısında kahraman gibi karşılanan terörist görüntülerinin kendilerini oldukça üzdüğünü, devlet katında teröristle kendilerine aynı değerin verilmemesi gerektiğini ifade ettiler.


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu