Anahtar Kelimeler:

Çöp Evdeki Yangın Korkuttu

Çöp Evdeki Yangın Korkuttu

Lüks Binanın 7.Katındaki Çöp Ev Şaşırttı.

 

Kırıkkale`de Çalılıöz Mahallesi 381. sokakta bulunan Huzur Apartmanı B blok 7. katta çıkan yangın vatandaşları korkuttu. Binanın en üst katında çıkan ve sahibinin kim olduğu belli olmayan dairede kim tarafından yakıldığı belli olmayan ateş, itfaiye ve polis ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Akşamüstü Huzur Apartmanı’nın en üst katında çıkan yangında metruk dairede kimsenin olmaması ve çöp evi andıran tablo karşısında itfaiye ekipleri hemen yangına müdahale ederek yangının büyümesinin önüne geçildi. Apartmanda bulunan vatandaşların kovalarla yangına müdahale etmesi fotoğraf karelerine ilginç bir şekilde yansıdı.
7.Katta Çöp Ev Olur mu?
Görevliler tarafından yapılan incelemelerde binada bulunan dairenin kime ait olduğu belirlenemedi. Yangının çıktığı binanın hemen bir alt dairesinde oturan bina sakinleri ise yetkililere seslenerek, “bu daireye kimin geldiği belli değil. Daire adeta çöp ev, normalde çöp ev müstakil evlerde olur, bizim binada ise en üst katta bulunuyor. Şaştık kaldık bu işe” dediler. İtfaiye ekipleri yangını apartmanda bulunan vatandaşların kovaları ile su taşıyarak söndürdü.


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu