Anahtar Kelimeler:

Ölüm Kavşağında Kazaya Davetiye

Ölüm Kavşağında Kazaya Davetiye

41 İlin Geçiş Güzergahındaki Kavşakta 10 Gündür Trafik Lambaları Çalışmıyor.

 

Çok sayıda trafik kazası meydana gelmesiyle adı ölüm kavşağına çıkan Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali önündeki, Ankara-Kayseri ve Samsun Yolu Bulvarı’nın kesiştiği ana kavşaktaki trafik lambaları 10 gündür çalışmıyor. Kavşakta her dakika trafik kazası tehlikesi oluşurken sürücüler zor anlar yaşıyor.
Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali önündeki kavşakta bulunan trafik lambalarının yaklaşık 10 gündür çalışmaması Kırıkkaleli vatandaşların ve yoldan gelip geçen sürücülerin tepkisini çekiyor. Meydana gelen sayısız trafik kazasıyla adı ölüm kavşağına çıkan kavşakta bulunan trafik lambalarının çalışmaması kazalara davetiye çıkarıyor.
Belediye Arızayı Gidermede Geç Kaldı
Kavşaktaki trafik lambalarının sorumlusu olan Kırıkkale Belediyesi ise, sinyalizasyon sisteminin beyninde meydana gelen arızanın giderilmeye çalışıldığını ve yetkili şirketten parça beklendiğini ifade ediyor. Vatandaşlar ise 41 ilin geçiş noktasında olan bir kavşaktaki trafik lambalarında meydana gelen arızanın 10 güne yakındır giderilememesine sert tepki gösteriyor. Aracıyla kavşağa girip, başka bir yola dönmek isteyen vatandaşlar adeta cambazlık yaptıklarını belirterek, “böyle rezalet olmaz, Türkiye’nin 41 ilini birbirine bağlayan yolda herkesi perişan ediyorlar. Burada her gün kazanın ucundan dönüyoruz, ölümlü bir kaza yaşanırsa sorumlusu yetkililerdir” diye tepkilerini dile getiriyorlar.
 


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu