Anahtar Kelimeler:

Orhangazi İle Berabere

Orhangazi İle Berabere

Kırıkkalespor - Orhangazispor Karşılaşmasında 4 Gol Vardı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Lig Üçüncü Grupta mücadele eden MKE Kırıkkalespor ile Bursa temsilcisi Orhangazispor arasında oynanan ligin 14.hafta maçında iki takım, her iki yarıda attıkları karşılıklı gollerle puanları paylaşarak sahadan 2-2’lik sonuçla beraber ayrıldılar.
Havanın güneşli olmasına karşın soğuk bir havada karşı karşıya gelen iki ekipte ev sahibi ekip MKE Kırıkkalespor, Orhangazispor’a oranla daha etkili olması beklenirken, bu beklenti ne yazık ki boşa çıktı.
Ev sahibi olma avantajını iyi kullanmak isteyen MKE Kırıkkalespor maça hızlı başladı. Maçın başlama düdüğü ile rakip kalede gol arayan Şimşekler bu arzusuna maçın başında kavuştu.
Maçın 4. dakikasında ani gelişen Kırıkkalespor atağında, top Orhangazispor savunması tarafından kornere çelindi. Kırıkkalespor’dan Yasin’in kullandığı korner savunma tarafından ceza sahası dışına çıkarıldı. Ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Hasan’ın sert şutu Orhangazispor filelelerine gitti ve bu golle Kırıkkalespor 1-0 öne geçti.
Bu golden sonra rakip kalede pozisyon bulan ve ataklar geliştiren Kırıkkalespor bunlardan istediği sonucu alamadı. Maçın ilk yarısında akıllarda kalan ve iz bırakan bir pozisyon olmazken, maçın ilk yarısı Kırıkkalespor’un 1-0 üstünlüğü ile biteceği düşünülerken, ani gelişen Orhangazispor atağında Kırıkkalespor savunmasının hatasını iyi değerlendiren Nurullah’ın sert vuruşu filelelere gitti ve ilk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
 
İKİNCİ YARI
İkinci yarıya da ev sahibi MKE Kırıkkalespor bu isteğine ne yazık ki ulaşmaktan uzak bir futbol sergiledi. Rakip kalede zaman zaman geliştirdiği cılız ataklarda gol bulmaya çalışan Şimşekler bu isteklerinde başarılı olamadı ve kendi sahasında oynamanın verdiği avantajı iyi kullanamayarak sahadan 2-2’yik sonuçla ayrılırken, çok önemli üç puanı kaçırdı.
İkinci yarının genelinde orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, rakip Orhangazispor zaman zaman etkili ataklar geliştirdi. Bu ataklardan birinde maçın 59. dakikasında konuk ekipten Erdal’ın soldan yaptığı güzel ortaya Ebubekir’in aşırtma vuruşu ile top Kırıkkalespor filelerine gitti ve Orhangazispor bu golle 2-1 öne geçti.
Bu kez maçın maçın 64. dakikasında Kırıkkalespor beraberliği yakaladı. Orhangazispor ceza sahası dışında topla buluşan Mustafa Ünver’in yerden sert vuruşu filelere gitti ve bu golle Kırıkkalespor beraberliği yakaladı 2-2.
Maçın 79. dakikasında Orhangazispor’dan Serkan, Kırıkkalespor’lu Uğur’a yaptığı sert hareketin ardından direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve bu maçı 10 futbolcu ile tamamladı.
Maçın 87. dakikasında gelişen bir Kırıkkalespor atağında, Orhangazispor ceza sahasında topun elle oynanmasına karşın maçın hakemi devam diyerek büyük tepki alırken, Kırıkkalespor’lu oyuncular hakeme uzun süre itiraz ettiler.
Bu pozisyondan sonra başka ciddi bir pozisyon olmadı ve maç iki takımın karşılıklı attığı gollerle 2-2 sona erdi.
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli