Anahtar Kelimeler:

Kavşak Ayıbı Sona Erdi

Kavşak Ayıbı Sona Erdi

Ölüm Kavşağındaki Trafik Lambaları Tekrar Çalışmaya Başladı.

 

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali önündeki kavşakta yaklaşık 2 haftadır çalışmayan trafik ışıkları, dün gece saatlerinden itibaren tekrar çalışmaya başladı. Çalışmayan ışıklar sebebiyle kavşaktan geçerken dört bir yanını kontrol edip adeta cambazlık yapan sürücüler rahat bir nefes almış oldu.
Çok sayıda trafik kazası meydana gelmesiyle adı ölüm kavşağına çıkan Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali önündeki, Ankara-Kayseri ve Samsun Yolu Bulvarı`nın kesiştiği ana kavşaktaki trafik lambaları yaklaşık 2 haftadır çalışmıyordu. Sinyalizasyon sisteminin beyninde meydana gelen arıza sebebiyle lambaların çalışmadığını açıklayan Kırıkkale Belediyesi’ne her kesimden tepki gelmişti.
Millet Ay’a, Biz Yaya
41 ilin geçiş noktasında, son derece tehlikeli olması sebebiyle adı “Ölüm Kavşağı”na çıkan kavşaktaki başıbozukluğa tepki gösteren vatandaşlar, “El alem ayda su bulurken, bizimkiler şehrin en önemli noktasındaki kavşakta bulunan trafik lambalarını iki haftadır tamir edemiyor. Şehrinde bir sürü trafik lambası bulunan bir Belediye nasıl bu lambaların yedek parçalarını bünyesinde bulundurup anında müdahale etmez, anlamıyoruz”  diye konuşmuştu.
Ayıp, Dün Gece Sona Erdi
41 ilin geçiş noktasında bulunan kavşaktan 2 hafta boyunca geçen binlerce sürücü ve yolcuya ihmali sebebiyle zor anlar yaşatan ve Kırıkkale’yi küçük düşüren Kırıkkale Belediyesi, dün gece saatlerinde yaptığı çalışmayla kavşaktaki sinyalizasyon sistemindeki arızayı giderdi ve trafik lambaları tekrar çalışmaya başladı.
 


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli