Anahtar Kelimeler:

Mızrak Ailesinin Mutlu Günü

Mızrak Ailesinin Mutlu Günü

Kırıkkale Eski Milletvekili Recep Mızrak, Oğlunu Evlendirdi.

 

Kırıkkale eski milletvekili Recep Mızrak’ın oğlu Tolgay Mızrak, Ayla Yuvuz ile yaşamını birleştirerek dünya evine girdi. 8 kişinin nikâh şahitliğini yaptığı törende gençler sonsuza kadar evet diyerek evliliğe ilk adımı attı.
Görkemli bir düğün töreniyle dünya evine giren Bakü Ceyhan Boru Hattı İnşaat Mühendisi Tolgay Mızrak ile iş arkadaşı Kimya Mühendisi Ayla Yuvuz çiftini, aile dostları ve siyasiler bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Gazi Üniversitesi’nde düzenlenen düğün töreninde gönüllerince eğlenen genç çift ilk danslarını “Benimle Evlenir misin?” şarkısı eşliğinde yaptıktan sonra düğün pastalarını birlikte kesti.
8 Şahitli Nikâh
Sekiz kişinin şahitliği eşliğinde kıyılan nikâhta gençlerin şahitliğini; Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Hasan Korkmazcan, Kültür Eski Bakanı Agah Oktay Güner, Tarım Bakanlığı Eski Müsteşarı Mustafa Keten, Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Cengiz Altınkaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Cumhur Ersümer, Adalet Eski Bakanı Oltan Sungurlu, Gazi Üniversitesi Rektörü Rıza Ayhan ve Sölen Karavelioğlu yaptı.
Misafirleriyle yakından ilgilenen Mızrak ve Yavuz aileleri misafirleriyle birlikte piste çıkarak davul zurna eşliğinde Ağırlama halayı çekti. Oğlunun düğününde gençlere taş çıkartan Recep Mızrak uzun süre halay çekerek, oğlunun mutluluğunu dostlarıyla birlikte paylaştı.
Haberkale


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu