Anahtar Kelimeler:

Avan`dan Albayrak`a Ağır Suçlamalar

Avan`dan Albayrak`a Ağır Suçlamalar

Karakeçili Belediye Başkanı Avan`dan, Eski Başkan Albayrak`a Zehir Zemberek Açıklama.

 

Bu haber ilk önce Haberkale.com`da! İlk bilen sizsiniz!
Önceki Belediye yönetimi tarafından ilçedeki bir caddeye döşenen kilit parkelerin bedelinin ödenmemesi sebebiyle haciz şoku yaşayan ve makamındaki bilgisayar ve mobilyaları dahi haczedilen Karakeçili Belediye Başkanı Salih Avan, Karakeçili Belediyesi resmi web sitesinde önceki başkan Hüseyin Avni Albayrak’ı hedef alan çok sert bir açıklama yayınladı.
Açıklamasında kendisi gibi AKP’den başkanlık yapan Hüseyin Avni Albayrak’ı sert bir dille eleştiren Avan, selefini Belediyeyi bile bile zarar ettirmekle suçladı. İsim vermeden Albayrak’ı eleştiren Avan, eski yönetimin Karakeçili’nin gelecek 15 yılını ipotek altına aldığını ifade etti. Göreve geldiklerinde eski başkan döneminden kendilerine bir miktar borç kaldığını tahmin ettiklerini ifade eden Avan, ama kendilerine çıkan 3 trilyon 500 milyarlık borç karşısında şaşırdıklarını, eski başkan Hüseyin Avni Albayrak’ın borçsuz denebilecek bir şekilde aldığı Belediyeyi bu kadar yüklü borçla devretmesine pes dediğini kaydetti.
Yolsuzluk Suçlamaları
Zehir zemberek açıklamasının devamında eski başkan Albayrak’ı yolsuzluk yapmakla da suçlayan Avan, “Çevre ve Orman Bakanlığı bedava fidan verirken buradan fidan alınmadı, piyasadan fahiş fiyatla giderayak 20.000 TL’lik fidan alındı ama hiç parası ödenmedi” ifadelerine yer verdi. Eski başkan Hüseyin Avni Albayrak’ın çevresindekilere “benim yaptıklarımı on yılda temizlerlerse Karakeçili’ye en büyük hizmeti yapmış olurlar” dediğini iddia eden Avan, bu yapılanların vicdanla açıklanamayacağını savundu.
Karakeçili Belediye Başkanı Salih Avan’ın kendisine yönelik zehir zemberek açıklamasına eski başkan Hüseyin Avni Albayrak’ın ne cevap vereceği merakla bekleniyor.
Haberkale
 

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu