Anahtar Kelimeler:

Tek Hedef Galibiyet

Tek Hedef Galibiyet

Deplasmanda Karşılaşacağımız Kartal Belediyespor`u Yenmek İçin Sahaya Çıkacağız.

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig`de yer alan MKE Kırıkkalespor, bugün yapılacak maçla Kartal deplasmanında 3 puanı hedefliyor.

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Kırıkkalespor`un teknik direktörü Ali Talat Koçak, bugün deplasmanda karşılaşacakları Kartal Belediyespor`u yenecek güçte olduklarını söyledi. Bugün Kartal Belediyespor`a konuk olacaklarını belirten Koçak, “Deplasmanda Kartal`ı yenerek yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. Kırıkkale`ye yakışır bir netice alacağımıza inanıyorum” dedi.

Ali Talat Koçak, yaptığı açıklamada, Lig`in 16. haftasında deplasmanda Kartal ile yapacakları maçın kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti. Kazanan tarafın büyük avantaj elde edeceğini ifade eden Koçak, şunları kaydetti: “Hedefimiz Kartal Belediyespor maçında galip gelerek Kırıkkale`ye dönmek. Ama futbolun doğasında olan üç sonuca da açık bir maç oynayacağız. Çünkü Kartal da iyi takım. Bizden bir puan fazla puan topladılar. O bakımdan zor bir maç olacak. Bu maçtan alacağımız üç puanın gelecek adına bize çok katkı sağlayacağını biliyoruz. Kartal ile deplasmanda yapacağımız maçta tek düşüncemiz galibiyet olacak.”
 
Kartal Belediyesi – MKE Kırıkkalespor
Yer : Kartal Bulvar Stadı
Tarih : 22 Kasım 2009 (PAZAR)
Saat : 13.30
Haberkale


  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı