Anahtar Kelimeler:

Makam Odasında Dayak İddiası

Makam Odasında Dayak İddiası

Mehmet Bağrıaçık İsimli Vatandaş, Memduh Bodur`un Kendisini Dövdüğünü İddia Etti.

 

Kırıkkale’ye bağlı Hacılar Kasabası’nın MHP’li Belediye Başkanı Memduh Bodur tarafından dövüldüğünü iddia eden özel şirket işçisi Mehmet Bağrıaçık, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Özel bir şirkette çalıştığı sırada Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur’un devreye girmesiyle işten çıkartıldığını iddia eden Mehmet Bağrıaçık, konuyu görüşmek için gittiği Bodur’un kendisini makamında dövdüğünü söyledi. İşten çıkarılmasına sebep olduğunu düşündüğü MHP’li Belediye Başkanı Memduh Bodur’un makamına gittiğinde Başkan Bodur’un kendisine hitaben, “oğlum bak, her söylenene inanma, kendi aklın ile hareket et. Senin, beni vuracağını söylüyorlar. Ben de buna inanıp sana bir şey söyledim mi veya yaptım mı” demesinin ardından aralarında çıkan tartışma sonucu Bodur’un kendisine yumruklar atarak makam odasından çıkartmak istediğini iddia eden Bağrıaçık, bu sırada oda içerisinde bulunanların olaya müdahale edip kendisini kurtardığını ifade etti.
Bodur’dan dayak yediğini söyleyen Bağrıaçık, hakkını sonuna kadar arayacağını belirterek Cumhuriyet Savcılığına olayla ilgili suç duyurusunda bulundu.
 


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu