Anahtar Kelimeler:

Şahsiyetli Oyun Puan Getirdi

Şahsiyetli Oyun Puan Getirdi

Kırıkkalespor`dan Kartal Belediyespor`a Farklı Tarife.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Üçünü Lig Üçüncü Grup’ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor Kırmızı Şimşeklerimiz İstanbul deplasmanında Kartal Belediyespor’u deplasmanda 2-1 yenerek altın puanında üç puanla Kırıkkale’ye dönüyor.
Maç güzel ve güneşli bir İstanbul havasında oynanırken, iki takım arasındaki mücadele kıyasıya yaşanırken, ortaya konulan mücadele bizim adımıza en üst noktaya çıktı. Bu mücadele sonunda deplasmanda alınan üç puan hem sıralamada hem de moral olarak takımı üst sıralara yükseltmiş durumda.
Haftaya girilirken 15 puanla sekizinci sırada giren Şimşeklerimiz’in hemen üstünde yer alan Kartal Belediyespor karşısında alınan üç puanla hem rakibini altına aldı hem de tehlikeli bölgeden yavaş yavaş uzaklaşmaya başladı.
18 Puana yükselen Şimşeklerimiz İstanbul deplasmanına gelirken, hem üç puan hesapları yaptı hem de ligin tehlikeli bölgesinden kurtulmanın hesaplarını yapmıştı. Bu amaçla gelinen İstanbul deplasmanında alınan bu altın değerinde ki üç puan ilerleyen haftalarla birlikte takıma moral olarak olumlu anlamda yansıyacak.
Maçın ilk yarısında ev sahibi takım olarak avantajını kullanmak isteyen Kartal Belediyesi bu avantajını ilk yarı boyunca kullandı. Az sayıdaki seyircisinin desteği ile maça başlayan ev sahibi ekip maçın 26. dakikasında Soner Boz’un ayağından gelen gole engel olamadı ve bu golle ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.
Maçın bundan sonraki dakikalarında beraberliği yakalamak için rakip kalede ataklar yaratan Şimşeklerimiz yakaladığı fırsatları iyi değerlendiremedi ve ilk yarı ev sahili Kartal Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya daha iyi başlayan ekip bu kez Kırmız Şimşeklerimiz oldu. Rakip kalede etkili ataklar gelişten Şimşeklerimiz bu ataklarının karşılığını almayı başardı. Maçın 60. Dakikasında Özkan’ın güzel kafa vuruşu ile beraberlik golüne kavuştuk ve maça 1-17’lik denge geldi. Bu golün ardından ataklarını sıklaştıran Şimşeklerimiz ikinci golünü de buldu. Ani Gelişen atağımızda ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Mustafa Ünver’in yerden sert ve düzgün vuruşu Kartal Belediyespor filelerine gitti. Mustafa’nın golü ile 2-1 öne geçen Şimşeklerimiz maçın sonun kadar bu avantajını iyi kullandı ve maçtan galip ayrılarak haftayı üç puanla kapattı.
TOPLU SONUÇLAR
Orhangazispor 0-4 Maltepespor
Ankara Demirspor 0-0 Anadolu Üsküdar
Beylerbeyi 4-0 Düzcespor
Keçiörengücü 1-0 Gölcükspor


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli