Anahtar Kelimeler:

Başarılı Müdüre, Hüzünlü Uğurlama

Başarılı Müdüre, Hüzünlü Uğurlama

Emniyet Müdürü Salim Akça Yaş Haddinden Emekli Oluyor.

 

Kırıkkale`de 4 yıldır görev yapan, çalışmalarıyla göz dolduran ve yaş haddinden emekli olmaya hazırlanan Emniyet Müdürü Salim Akça, kendisi için verilen veda yemeğinde gözyaşlarını tutamadı. Akça, yemekte yaptığı konuşmada, “Herkes hakkını helal etsin. Bir ağabeyiniz olarak, bu memleketi sevin diyorum” dedi.

1 Aralık 2009 tarihi itibariyle yaş haddinden emekliye ayrılacak olan Kırıkkale Emniyet Müdürü Salim Akça için Emniyet Müdürlüğü Polis evinde veda yemeği verildi. Polis evinde bulunan masaların tamamının dolduğu gözlendi. Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Kırıkkale emniyet Müdürü Salim Akça, “Bu mesleğe ilk başladığım günden şu ana kadar hiç ara vermeden, gerçekten hiç kimseye haksızlık yapmadan görev yapmaya çalıştım. Ama ben de bir insanım belki hatalarımız olmuştur. Hatasız kul olmaz, ben tüm arkadaşlarımdan razıyım, inşallah onlar da bizden razıdır” ifadesinde bulundu.

Bu Memleketi Sevin
Akça, “Ben hepinize teşekkür ediyorum ve hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Görevinizde başarılar diliyorum. Bir ağabeyiniz olarak sizden tek isteğim ve tek ricam bu memleketi sevmenizdir” dedikten sonra gözyaşlarını tutamadı. Salim Akça`nın konuşması sırasında ağlamasıyla yemeğe katılan çoğu kişinin de gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Yemek eğlence ile devam etti. Yemeğin sonunda ise Emniyet Müdürü Salim Akça ile eşi Meryem Akca`ya şilt ve çeşitli hediyeler verildi. Akça, Kırıkkale`de görev yaptığı 4 yıl içerisinde güzel günler geçirdiğini ve bu günlere asla unutamayacağını ifade etti. Emekliliğinden sonra Akça’nın, Yahşihan ilçesinde ikamet edeceği öğrenildi.
 


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu