Anahtar Kelimeler:

Ahilik İçin Toplandılar

Ahilik İçin Toplandılar

Ahiler Kalkınma Ajansı Toplantısına Kırıkkale Ev Sahipliği Yaptı.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı Kırıkkale’de yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulunda bulunan illerin Valileri, Belediye başkanları ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları katıldı.
Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, misafirlerini kapıda karşıladı. Valilerin beraberinde gelen eşleri ve çocukları ise Güner’in eşi tarafından konakta misafir edildi. Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinin birlikte oluşturduğu Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu saat 10.00 da Kırıkkale Valiliği toplantı salonunda yapıldı.
Güner, Ev Sahipliği Yaptı
Toplantıya ilimiz valisi Hakan Yusuf Güner ev sahipliği yaptı. Toplantıya Nevşehir Valisi Osman Aydın, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Niğde Valisi Alim Barut, Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu ile belirtilen illerin Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları katılacaktır. Gündem ise Genel Sekreter Adaylarıyla Mülakat yapılması, Kalkınma Ajansı Amblem Yarışmasına yapılan başvuruların değerlendirilmesi ve diğer konuların görüşülmesi vardı.


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı