Anahtar Kelimeler:

Mezarlığa Tam Puan

Mezarlığa Tam Puan

Yahşihan Mezarlığı`nda Yapılan Çalışmalar Takdir Topladı.

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve beraberindekiler, bugün vatandaşların mezarlık ziyaretleri için mezarlığa gelmelerinden önce dün Yahşihan Mezarlığını son kez kontrol ettiler. Mezarlıkta gerçekleştirilen temizlik ve bakım çalışmaları herkesten tam puan aldı.
Kırıkkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda hummalı bir çalışma gerçekleştirildi. Mezarlıklardaki yabani otları temizleyen, mezarlık içerisindeki yolları tadil eden ekiplerin çalışmaları dün Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz tarafından bizzat yerinde incelendi.
Mezarlıklara Tam Puan
Beraberindekilerle birlikte mezarlıklarda gerçekleştirilen çalışmaları inceleyen Korkmaz, ekiplerin çalışmasından oldukça memnun kaldığını belirterek emeği geçen Park ve Bahçeler Müdürü ile ekiplerine teşekkür etti. Vatandaşların bayram öncesi gerçekleştirecekleri mezarlık ziyaretleri sırasında sıkıntı çekmemesi için çalıştıklarını belirten Korkmaz, Kurban Bayramı öncesi Yahşihan Mezarlığı’na tam puan verdi. Korkmaz, incelemesinin ardından mezarlıkta kabri bulunan yakınlarının mezarları başında dua etti.


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli