Anahtar Kelimeler:

AKP`ye Domuz Gribi Şoku

AKP`ye Domuz Gribi Şoku

Basri Keskin, Bayramlaşma Töreninde AKP İle İlgili Ne Dedi?

 

Kırıkkale Belediyesi’nde ikinci gün bayramlaşma töreni yapıldı. Riyaset makamında gerçekleşen bayramlaşma töreninde, İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin`in konuşması damga vurdu. Keskin, “AKP’ye kuş gribinden bir şey olmadı, bari domuz gribinden bir şey olsun. Emekliyi unutanları biz de unutacağız” diye konuştu.

Kırıkkale Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma töreninde Kırıkkaleli bürokratlar başkanlık makamında bir araya geldiler. İlk olarak AKP Kırıkkale il binasında Milletvekilleri Mustafa Özbayrak ve Turan Kıratlı`nın katılımı ile gerçekleşen bayramlaşmanın ardından Kırıkkale Belediyesi’nde devam etti. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, başkanlık makamına gelen vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak, bayramlarını kutladı.

Tokalaşmayalım, Domuz Gribi Var
Kırıkkale Belediyesi’nde gün boyu devam eden bayramlaşma törenine Kırıkkale İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı. Makama girer girmez Başkan Veli Korkmaz`ın elini uzatması üzerine İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin, “Malumunuz, domuz gribi var başkanım bugün tokalaşmayım, bugün zaten yeterince insanla tokalaşmışsınızdır” dedi. Bunun üzerine Başkan Korkmaz, Basri Keskin`le önce sarıldı ve nihayet tokalaştı.

Belediyede Soğuk Duş
Basri Keskin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkanlık makamında on dakika oturduktan sonra kalktı. Bu sefer herkesle tokalaşan İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Basri Keskin, “AKP döneminde ilk olarak kuş gribi çıktı, bir şey olmadı, şimdi de domuz gribi çıktı, AKP’ye yine bir şey olmaz. Zaten AKP’ye artık güvenmiyoruz. Sayın Başkanımızı sevdiğimiz için bugün buraya geldik. Biz başkanımızı çok seviyoruz” demesinin ardından soğuk duş yerini gülüşmelere bıraktı.


  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu