Anahtar Kelimeler:

Başpınar`da Yenilgi Yok

Başpınar`da Yenilgi Yok

Kırıkkalespor`dan Kırıkkale`ye Bayram Hediyesi.

 

Kırmızı Şimşekler, Kırıkkale Başpınar Stadyumunda Ankara Demirspor`u konuk etti. Karşılaşma 3-2 sona erdi.
Müsabakanın ilk dakikaları karşılıklı ataklar şeklinde gelişirken maça daha istekli başlayan Şimşekler bu dakikalarda rakip kalede daha etkili oldu. Baskı altında olan Demirspor, kalesinden çıkardığı toplarla hızlı ataklar çıkararak gol ararken kalemize atılan yan topa kafa vuruşu yapan Hakan`ın attığı gol ile 15. dakikada 1 – 0 öne geçti.

Bu golden 1 dakika sonra Mustafa Ünver’in rakip kaleye attığı sert ortayı kontrol edemeyen kalecini sektirdiği topu, kafayla tamamlayan Metehan skoru 1 – 1’e getirdi. Maçın kontrolünü baştan sona elinde tutan Şimşekler rakip kaleye baskılarını artırarak gol arayışını sürdürdü. Müsabakanın 21. dakikasında Mustafa Ünver, sağ kanattan içeriye doğru koşu yapan Metehan’a mükemmel bir pas attı, kaleye sırtı dönük halde topla buluşan Metehan’ın kalecini kendisine doğru hamle yapmasına karşılık olarak yaptığı harika aşırtma vuruşu, filelerle buluşunca skor 2 – 1’e geldi. Bu dakikadan sonra etkili hücumlarını sürdüren Şimşeklerimiz yakaladıkları birçok gol pozisyonunu gole çeviremediler. Müsabakanın 38.dakikasında kalemizin önünde yaşanan karambolde Mustafa Ünver’in topu kornere atmak isterken yaptığı talihsiz vuruşu ile beraberliği yakalayan Demirspor, şans eseri yakaladığı bu skoru devre arasına taşıdı. 2 – 2

İkinci devreye yine istekli ve hırslı başlayan Kırmızı Şimşekler rakip kaleyi abluka altına aldı. Yaptıkları etkili hücumlar, şanslı olan kaleci ve defans engeline takılırken Demirspor’un cılız atakları orta saha ve defansımızın yerinde müdahaleleri ile hücuma dönüşüyordu. Etkili oyunlarına rağmen aradıkları golü bir tülü bulamayan Şimşeklerimiz, müsabakanın 85.dakikasında Bahri’nin ceza sahası dışından rakip kaleye vurduğu çok sert şutunu güçlükle çıkaran kaleciden dönenen topu takip ederek galibiyet skoruna dönüştüren Erçin’in golü ile galibiyete ulaştı. Bu dakikadan sonra geliştirilen ataklardan gol sesi çıkmayınca maç bu skorla sona erdi: 3 - 2

Müsabaka boyunca galibiyete odaklanmış olan Şimşekler oynadıkları mükemmel oyunları ile sevenlerine bayram hediyesi verdi.
Haberkale

 

Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Lig Üçüncü Grupta mücadele eden temsilcimiz MKE Kırıkkalespor, bugün saat 13:30`da Başpınar Stadyumunda Ankara temsilcisi Ankarademirspor`u konuk ediyor.

Bugün saat 13.30’da yapılacak maç hakkında konuşan Kırıkkalespor’un genç futbolcusu Mustafa Ünver, “sahaya mutlak 3 puan için çıkacağız. Bugün kendi sahamızda karşılaşacağımız Ankara Demirspor`u yenerek puan cetvelinde üst sıralara çıkmak istiyoruz” dedi. Kırıkkalespor’un genç golcüsü Erçin ise Ankara Demirspor`u yenecek güçte bir takım olduklarını ve bugün oynayacakları karşılaşmayı kazanarak taraftarlara bayram hediyesi vermek istediklerini belirtti.
Haberkale

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli