Anahtar Kelimeler:

Kimlik Eziyetine Soruşturma

Kimlik Eziyetine Soruşturma

Yetkililer, Minik Elif`in Dramına Seyirci Kalmadı.

 

2,5 yaşındaki asker çocuğu Elif Yıldız’ın acil ambulansla sevk edildiği Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne alınmadığı ve kapı dışarı edildiği iddiaları yönündeki haberimiz ardından Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü talimatıyla Başhekimliğin soruşturma başlattığı öğrenildi.
25 Kasım Çarşamba günü havale geçiren Elif Yıldız isimli 2,5 yaşındaki çocuk, annesi tarafından önce Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi acil servisine götürülmüş, oradan da ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilmişti. Buraya getirilen minik çocuğun, annesinin kimliği yanında bulunmadığından dolayı tedavisinin yapılmadığı iddia edilmiş ve konu Haberkale tarafından gündeme getirilmişti.
Ulusal Kanallar da Yayınladı
Hastane kapısında yarı çıplak annesinin kucağında beklerken, vatandaşların yardımıyla tekrar Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne götürülen ve burada tedavi altına alınan minik Elif’in dramına Haberkale’den sonra ulusal TV kanalları da yer vermişti. Olayın gündeme gelmesinden sonra Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü’nün talimatıyla başhekimlik tarafından soruşturma başlatıldığı ve konuyla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.
Anne Kezban Yıldız, Minik Elif’in Dramını İşte Böyle Anlattı:

 

 

İlgili haber: Acil Hastaya Kimlik Eziyeti



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli