Anahtar Kelimeler:

Vali Güner`e Engelli Ziyareti

Vali Güner`e Engelli Ziyareti

Engelli Vatandaşlar, Engelli Gününde Vali Güner`i Ziyaret Etti.

 

Kırıkkale`de bulunan engelli dernekleri, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner`i ziyaret etti.

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner`e kendilerine gösterdiği sıcak yaklaşımdan dolayı teşekkür eden engelliler, yaşadıkları sıkıntıların çözümüne yönelik isteklerde bulundu. Vali Güner, engellilerin sorunlarını dinlerken, işitme engelli Mahmut Acar`ın annesi Mevlüde Acar, oğlunun çalıştığı işten kriz dolayısıyla çıkartıldığını belirterek oğlu için iş istedi. Vali Güner ise yaşlı kadına yardım sözü verdi.
365 Gün Hatırlamalıyız
Engellilerle buluşmasında onlara hitap eden Vali Güner, bugün sağlıklı olan kişilerin yarın engelli olmayacağının garantisi olmadığını belirterek “bunun için engelli vatandaşlarımızın hakları korunmalı ve hayat standartları yükseltilmeli. Özürlülük sadece bugün hatırlanacak bir gün değil, 365 gün düşünülmesi gereken ve engelli vatandaşlarımızın toplum içerisine katılmasını sağlamak için çalışmamız gereken bir olgudur” diye konuştu. Toplantının sonunda engelli vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Güner, salon çıkışında engellileri teker teker çiçek vererek uğurladı.
 


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli