Anahtar Kelimeler:

Didinmez, Hükümeti Eleştirdi

Didinmez, Hükümeti Eleştirdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez Kırıkkale`ye Geldi.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, MHP Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretinde konuşan Didinmez, yargıda telefonların dinlenildiği iddialarıyla ilgili olarak, “Toplum üzerinde korku imparatorluğu yaratıldı” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, MHP Kırıkkale İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, telefon dinlemeleriyle ilgili sorumlu kişilerin hiçbir şekilde cezai yaptırımla karşı karşıya kalmadığını öne sürdü. Didinmez, “Bir takım emniyet güçleri, lobiciler, yandaş medya ve Avrupa Birliği talimatlarıyla hareket eden sivil toplum kuruluşları işbirliğiyle toplumumuzda bir korku imparatorluğu yaratıldı” dedi.
Demokratik Açılım, Okyanus Ötesinde Hazırlandı
Demokratik açılım çalışmalarının okyanus ötesinden hazırlandığını ve ülkede bin yıllık kardeşlikten rahatsız olanların bulunduğunu ifade eden Didinmez, şunları söyledi: “Vatanı için şehit olanların mücadelesini anlamaktan uzakta bulunanlar, bin yıllık kardeşliğin getirdiği maddi ve manevi değer hükümlerinin birçok ayağını oluşturan, bizi biz yapan değerleri reddedenler var. Bugün Türkiye`de bir takım değerler istismar edilerek iman ve inanç sahibi vatandaşlar ayrıştırılıyor. Ötekileştirilen kesimler birbirine düşman kılınarak gerginlik ve kargaşa ortamı yaratılıyor.”
Haberkale


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu