Anahtar Kelimeler:

Efsaneler Kırıkkale`de Sahaya İniyor

Efsaneler Kırıkkale`de Sahaya İniyor

Futsal Organizasyonunda Efsane İsimler Sahaya Çıkacak.

 

Futsal’da yeni bir heyecan daha yaşanacak. Türk futbol tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran Fenerbahçe’nin unutulmaz ismi Rıdvan Dilmen, Beşiktaş’ın efsane kaptanı Rıza Çalımbay ve Galatasaray ve Avrupa’nın Kralı Tanju Çolak, Pazartesi günü Kırıkkale’de sahaya inecekler.
 
Bayrak Gazetesi ve Yahşihan Belediyesi tarafından organize edilen ve 40 takımın katılım ile yaklaşık 2 aydır devam eden Futsal 2009’da efsane isimlerin heyecanı yaşanacak. Türk Futbol tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran Fenerbahçe’nin unutulmaz ismi Rıdvan Dilmen, Beşiktaş’ın efsane kaptanı Rıza Çalımbay ve Galatasaray ve Avrupa’nın Kralı Tanju Çolak, Pazartesi günü Kırıkkale’de sahaya inecekler. Daha önce Futsal 2009 etkinlikleri kapsamında Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın katılım ile gerçekleştirilen açılışın ardından Kırıkkale karması ile Ampute Milli Takımı arasında oynanan maçlarından ardından şimdide efsane isimler Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak ve Rımaz Çalımbay, Kırıkkale karmasına karşı maç yapacaklar.
 
Kırıkkale Lisesi Spor Salonu’nda Maç Yapacaklar
 
Turkcell’in sponsorluğunda Kırıkkaleli hayırsever iş adamı Recep Uzelli’nın davetlisi olarak Kırıkkale’ye gelecek olan efsane isimler Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak ve Rıza Çalımbay, Pazartesi günü saat 12:30’da Kırıkkale Üniversitesi’nde BESYO öğrencileri ile  bir söyleşi  yapacaklar. Saat 13:30’da Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret edencek olan efsane isimler Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak ve Rıza Çalımbay, daha sonra Kırıkkale’yi gezerek vatandaşlarla sohbet ederek Kırıkkaleli iş adamı Recep Uzelli tarafından yaptırılan Kırıkkalespor formalarını vatandaşlara dağıtacaklar. Daha sonra saat 14:30’da Kırıkkale Lisesi Spor Salonu’nda Kırıkkale karmasına karşı bir futbol maçı yapacaklar.
 
Haberkale


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı