Anahtar Kelimeler:

Mısır Yerken Kaza Yaptılar

Mısır Yerken Kaza Yaptılar

Atatürk Bulvarı`nda Aşırı Hız ve Dikkatsizlik Kaza Getirdi.

 

Bu haber sadece Haberkale.com`da!
Atatürk Bulvarı’nda aşırı sürat yapan bir aracın sebebiyet verdiği kazada 3 otomobil maddi hasar gördü. Kazaya sebep olan aracın içinde bulunan genç çiftin, aşırı hızlı otomobilde bardakta mısır yerken kaza yaptıkları öne sürüldü.
Atatürk Bulvarı’nda akşam saatlerinde meydana gelen ilginç trafik kazasında aşırı hızlı olduğu belirtilen 06 AY 2319 plakalı Fiat Palio marka özel otomobilin sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce önünde seyreden 71 DZ 882 plakalı araca, ardından da park halindeki 71 AE 864 plakalı araca çarptığı, daha sonra ise orta refüjdeki elektrik direğine çarparak ancak durabildiği öğrenildi.
Bardakta Mısır Yiyorlarmış
Kazayı ilginç yapan ise kazaya sebep olan Fiat Palio marka aracın genç sürücüsünün, yanındaki bayanla otomobil aşırı hızlı bir şekilde seyir halindeyken bardakta mısır yemesinin iddia edilmesi oldu. Kaza sonrası araç içerisinde yerlere ve koltuklara saçılmış mısır taneleri de iddiaları destekler nitelikte. Atatürk Bulvarı’nın yaklaşık 45 dakika boyunca trafiğe kapalı kalmasına sebep olan kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri zabıt tuttu. Zabıtlar tutulurken, kazaya sebep olan aracın genç ve ehliyetsiz olduğu iddia edilen sürücüsünün babasının olay yerine gelerek kazayı kendisi yapmış gibi kayıtlara ismini yazdırdığı öğrenildi.
 
 


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu