Anahtar Kelimeler:

Maltepespor`u 2-0 Yendik

Maltepespor`u 2-0 Yendik

Kırıkkalespor:2 - Maltepespor:0

 

Kırıkkalespor, ligin 19.haftasında Başpınar Stadyumunda karşılaştığı Maltepespor`u 2-0 yendi.
Başpınar Stadyumunda oynanan müsabakaya konuk ekip Maltepespor başladı. İlk dakikalarda baskılı oyun sergileyen Kırmızı Şimşeklerimiz, Özkan`ın girdiği gol pozisyonlarında netice alamayınca ilk devre 0-0 berabere sona erdi.
İkinci devrenin henüz ilk dakikalarında Maltepespor defansının topu çıkarmaya çalıştığı anda pres yapan Mustafa Ünver topu kaptı ve Uğur`un önüne attı. Güzel çalım ile ceza sahasında bir oyuncuyu geçen Uğur`un çektiği plase şutu kalecinin bakışları arasında köşeye gitti ve filelerle buluştu. 1-0. Oyunda baskısını iyiden iyiye hissettiren Kırmızı Şimşeklerimizde Murat Çalışkan, Uğur`un pası ile çaprazdan ceza sahasına daldı. Bir oyuncuyu geçtikten sonra şut çeken Murat`ın şutu kalenin hemen dibinden dışarı çıktı. Yine bir ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Özkan`ın şutu auta çıktı. İlerleyen dakikalarda Özkan`ın yerine oyuna Erçin dahil oldu. 78. dakikada Metehan`ın bindirmesinde paslaşmalarla içeri giren ekibimizde çapraza atılan topa yetişen Erçin attığı ayak için gol ile ekibimizi 2-0 öne geçirdi.
Bu dakikadan sonra birçok net gol pozisyonu yakalayan Kırmızı Şimşeklerimiz başka gol bulamayınca müsabaka 2-0 üstünlüğümüz ile sona erdi. Bu galibiyet ile bir basamak yükselen Kırıkkalespor, ikili averajla grubunda 5. sıraya yükseldi.
Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli