Anahtar Kelimeler:

Minik Sporcular Finalde

Minik Sporcular Finalde

İstiklal İlköğretim Okulu Öğrencileri Krosta Finale Çıktı.

 

Kırıkkale İstiklal İlköğretim Okulu spor faaliyetlerindeki başarısına bir yenisini daha eklemek için Konya’ya gidiyor. Minik sporcular burada finalde yarışacaklar.
1998-1999 yaş grubu küçük kızlar okullar arası krosta grup birinciliği için yarışacak olan Fatma Nur Köken, Beyza Nur Kılıç, Yasemin Keskin ve Gamze Çelikten oluşan kros takımı hocaları Hayrettin Kurnaz yönetiminde finale gidiyor. Okul Müdürü Osman Kılıç ve Müdür yardımcısı Muzaffer Yüce’nin maddi manevi destekleri ile başarıyı yakalamayı hedefledikleri belirtildi. Antrenör Hayrettin Kurnaz, “Ben bu okula geldiğimden beri okul spor faaliyetlerini geliştirmek için canla başla çalışmaktayım. Okul müdürüm ve muavinlerimle okulumuzun spordaki başarısını yükseltmek için elimizden gelen hayreti gösteriyoruz” dedi.
Kurnaz, “Burada il içi küçük kızlarda birincilik, yıldız kızlarda birincilik, küçük erkeklerde madalya aldık. Türkiye şampiyonasının vizesini bu gittiğimiz müsabakalarda grup olarak alacağız. İlk beşi hedefledik ama sürpriz da yapabiliriz. Bizden desteğini esirgemeyen idarecilerimize, analiz test yayınlarına, Özak Tavukçuluk firmalarına çok teşekkür ederiz. İnşallah Konya müsabakalarında başarı sağlayıp derece ile döneceğiz” dedi. Okul müdürü de antrenör ve sporculara başarılar diledi.
Haberkale


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli