Anahtar Kelimeler:

O Birim Müdürü Kim?

O Birim Müdürü Kim?

Eskişehir`de Belediyenin Aracıyla Dostuyla Beraber Kaza Yapan Müdür Kim?

 

Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale şube eski başkanı Arap Osman Baran’ın, işçi çıkartmalarla ilgili düzenlediği basın toplantısında sarf ettiği “Eskişehir’de dostuyla kaza yapan birim müdürü var” ifadesi Kırıkkale gündemine bomba gibi düştü. Şimdi herkes, bu birim müdürünün kim olduğunu merak ediyor.
Kırıkkale Belediyesi’nin aralarında kendisinin de bulunduğu 51 işçiyi işten çıkartma kararı vermesi üzerine basın toplantısı düzenleyen Hizmet-İş Sendikası Kırıkkale şube eski başkanı Arap Osman Baran, Kırıkkale Belediyesi ve Başkan Veli Korkmaz’ı adeta topa tutmuştu. İşten çıkartmalara gerekçe olarak maddi sıkıntının gösterildiğini söyleyen Baran, buna rağmen Belediye kaynaklarının çarçur edildiğini ifade etmişti.
Metresiyle Kaza Yapan Müdür
Kırıkkale Belediyesi’nin kaynaklarının çarçur edildiğini söyleyen Baran şok bir iddia da gündeme getirmişti. Kırıkkale Belediyesi’ne zimmetli araçlarla bazı birim müdürlerinin Bolu’ya yemek yemeye gittiğini, bazı müdürlerin çeşitli yerlere tatile gittiğini söyleyen Baran, bir birim müdürünün de dostuyla Eskişehir’de belediyeye ait araç içinde takla atarak kaza yaptığını ve sonra da bu aracın hurdaya çıkarıldığını iddia etti.
Kırıkkale, O Müdürü Konuşuyor
Baran’ın şok iddiası Haberkale’de yayınlanmasının ardından Kırıkkale gündemine bomba gibi düştü. Dün gün boyu kulislerde bu birim müdürünün kim olduğuna dair tahminler yürütüldü. Baran’ın şok iddiası üzerine yorumlar yapan vatandaşlar, iddia nedeniyle tüm birim müdürlerinin zan altında kaldığını belirterek Baran’ın bu ismi açıklamasını ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın da bu kişiyle ilgili gerekli işlemi yapmasını istediler.
Haberkale
İşte Arap Osman Baran’ın O Konuşması:


  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli