Anahtar Kelimeler:

Öğrencisiyle Uygunsuz Yakalandı

Öğrencisiyle Uygunsuz Yakalandı

Öğretmen, 16 Yaşındaki Öğrencisiyle Irmak Kenarında Uygunsuz Yakalandı.

 

Kırıkkale`ye bağlı Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir ihbarı değerlendirerek Yeşilvadi TOKİ evlerinin karşısından geçen Kızılırmak nehri kenarında bir otomobil içinde 35 yaşındaki öğretmen ile bir yıl önce öğrencisi olduğu iddia edilen 16 yaşındaki M.T’yi cinsel ilişki esnasında yakaladılar.

35 yaşındaki öğretmen H.A.E, daha önce öğretmenliğini yaptığı 16 yaşındaki M.T ile otomobil içinde uygunsuz olarak yakalanmalarından sonra gözaltına alınırken olayla ilgili olarak öğrenci M.T`nin annesi A.T öğretmenden şikâyetçi olduğunu bildirdi. Edinilen bilgilere göre M.T ifadesinde, “geçen yıl öğretmenim olan H.A.E ile sürekli olarak MSN’den görüşüyor ve kamera ile birbirimizi tahrik ediyorduk. Daha sonra öğretmenim karımdan boşanıp seni alacağım demeye başladı. Ankara’ya tayini çıkmıştı. Önceki gün Kırıkkale`ye gelerek beni çağırdı ve birlikte ırmak kenarına gittik. Beni soyarak okşamaya başladı ve bu sırada polisler gelerek bizi karakola götürdüler” dedi.
Geçen Yıl Öğrencimdi
Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen öğretmen H.A.E’nin ise “M.T önceki yıl benim öğrencimdi, kendisi ile gezmeye çıkmıştık. Kötü bir amacım yoktu. Polisler yakaladılar” dediği öğrenildi. Gözaltına alınan öğretmen H.A.E, sorgusundan sonra adliyeye sevk edildi ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı