Anahtar Kelimeler:

Keskin`de Tatbikat

Keskin`de Tatbikat

İlk Yardım ve Yangın Söndürme Tatbikatı.

 

Keskin ilçesindeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin katıldığı bir ilk yardım ve yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.
İlçe Kaymakamlığı konferans salonunda verilen eğitimlerle başlayan çalışmada ilk olarak ilk yardım ve yangın söndürme konularında teorik bilgiler verildi. Konferansta kazalarda, zehirlenme olaylarında, yanıcı cisim tutuşmalarında, kırık ve çıkık vakalarında, diğer acil durumlarda suni teneffüs ve kalp masajı gibi uygulamaların nasıl yapılacağı ile ilgili uygulamalı eğitimler verildi.
Personel Tek Tek Denedi
Programın devamında Hükümet Konağının yangın söndürme sistemi ihbar butonlarının çalışma prensibi ile yangın hortumlarının ve yangın söndürme tüplerinin nasıl kullanılması gerektiği ilgili personele tek tek deneme yaptırmak suretiyle anlatıldı. Hükümet konağı yangın önleme ve söndürme yönergesi kapsamında görevlendirilen ekiplerde eğitimden geçilerek kimin ne zaman ve nasıl yapılması gerektiği konusunda bilgi verildi. Keskin Kaymakamı Niyazi Ulugölge de yapılan eğitimli tatbikatı yerinde izledi.
Haberkale


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı