Anahtar Kelimeler:

40 Bin TL Borç İntihar Ettirdi

40 Bin TL Borç İntihar Ettirdi

Borçlarını Ödeyemeyen Minibüsçü Fare Zehri İçerek İntihar Etti.

 

Kırıkkale`de Kaletepe dolmuş durağından dolmuşçuluk yapan 36 yaşındaki N.İ, son zamanlarda yaptığı iddia edilen aşırı borçlanmadan dolayı intiharı seçti.
Kaletepe mahallesi Özkale Apartmanı D blok 66 numaralı evde küçük kızı ile oturan İ.N’nin eşinden uzun zamandır ayrı yaşadığı öğrenilirken, İ.N ile beraber kalan küçük kızının olayı haberi vermesinin üzerine olay ortaya çıktı. Dün gece kızının yattığı bir saatte almış olduğu bir kutu fare zehri ile hayata gözlerini yuman İ.N`nin geride bir küçük kızı ve ayrı yaşadığı eşi kaldı.
40 bin TL Borçlanmış
Dolmuşçu arkadaşları, beraber çalıştıkları mesai arkadaşlarının borcu için intiharı seçmesine anlam veremediklerini belirterek, “her sabah sırası geldiğinde gelir dolmuşu durağa çeker, halimizi hatırımızı sorarak işe başlardı, çok iyi kalpli bir insandı” dediler. Olayı öğrenir öğrenmez olay yerine gelen dolmuşçunun eşi ve akrabaları sinir krizi geçirdi. Dolmuşçuluğun yanı sıra araba alım satım işi de yaptığı öğrenilen İ.N`nin son zamanlarda aldığı arabalardan zarar etmesinden dolayı 40 bin TL civarı borçlandığı iddia edildi.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli