Anahtar Kelimeler:

Atatürk`ün Hedefi Birincilik

Atatürk`ün Hedefi Birincilik

Hedef Tokat`ta Düzenlenecek Volaybol Müsabakasında Birincilik.

 

Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü futboldan sonra voleybolda da şampiyonluğa adım adım ilerliyor. Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Voleybol takımı, Şubat ayı içerisinde Tokat ilinde yapılacak olan Grup Birinciliği müsabakalarında ilimizi temsil edecekler.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Spor İzcilik Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen turnuvalarda Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü, antrenman hazırlıklarına ara vermeden başladı. Yaptıkları turnuvalarda rahat bir şekilde birinci olan takım, Tokat’tan birincilik ile döneceklerini söylediler.
Atatürk İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Voleybol Sorumlusu İrfan Arslan yaptığı açıklamada, “Hedefimiz, ilimizde ve il dışında düzenlenen turnuvalarda birinci olmaktır. Okulumuzu ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen bütün çalışmaları yapıyoruz. Bizim takımımızda bulunan öğrencilerimiz mutlaka Milli Takım’a gideceklerdir. Bizlerde Milli Takım’a öğrenci yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.
Öğrencilerinin hepsinin derslerinde başarı olduğunu belirten Arslan, “Öğrencilerimiz spor yapmanın yanı sıra derslerinde de büyük bir başarı gösteriyorlar. Spora ayrı derse ise ayrı bir zaman ayırıyorlar. Neyin nerede yapılacağını çok iyi biliyorlar. Bu konuda öğrencilerin yanı sıra velilerimizde duyarlı olmalı gerekiyor. Mutlaka çocuklarınızı spor yapmaya teşvik edin” dedi.
Haberkale


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu