Anahtar Kelimeler:

Ankara`nın En Güzel Kızı

Ankara`nın En Güzel Kızı

Kırıkkale Üniversitesi Öğrencisi, Ankara`nın En Güzel Kızı Seçildi.

 

Bu yıl ilk kez düzenlenen Ankara Kızları Güzellik Yarışması’nın Rixos Otel’deki finalinde ipi Tuğçe Semerci göğüsledi. Joker Ajans tarafından düzenlenen yarışmada Kırıkkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Tuğçe Semerci, 18 adayı geride bırakarak, Ankara’nın en güzel kızı seçildi.
İlk kez düzenlenen Ankara Kızları Güzellik Yarışması, final gecesiyle son buldu. Rixos Otel’de gerçekleşen gecede, Kırıkkale Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Tuğçe Semerci, jürinin oylarıyla birincilik tacını taktı. Ankara’nın en güzel kızı seçilen Semerci, çok mutlu olduğunu ifade ederek, bundan sonraki kariyerini mankenlik yaparak sürdürmek istediğini söyledi. Gecede Aysu Işık ikinci, TED Koleji öğrencisi Sezen Sözeri ise üçüncü oldu.
17 Jüri Üyesi Oy Kullandı
Gecenin sunuculuğunu Faik Öztürk ve Best Model 2009 yarışmasında ödül alan Ankaralı manken Elit Çam üstlendi. Geceye, siyaset, iş ve başkent cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Yarışmada, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Canip Karakuş, Safiye Soyman, eski Türkiye güzellerinden Mine Koldaş ve Nesrin İşçi’nin de aralarında bulunduğu 17 jüri üyesi, dereceye girecek yarışmacıları belirlemek için oy kullandı.
Çeşitli Kıyafetlerle Sahne Aldılar
Adaylar sahneye ilk olarak Ankara Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan ve Cumhuriyet dönemini yansıtan kıyafetlerle çıktı. 10. Yıl Marşı eşliğinde podyumda yürüyen güzeller, büyük alkış aldı. Daha sonra mini şort, tişört ve şapka ile sahnede şov yapan 19 yarışmacı, gecenin sonunda ise World Wella Paris’in abiye kıyafetlerini giydiler.
Gözyaşlarını Tutamadılar
Birçoğu üniversite öğrencisi olan Ankara kızları, jüriden en yüksek oyu alabilmek için bütün hünerlerini sergiledi. Gecede dereceye giren yarışmacılar büyük mutluluk yaşarken, beklediğini elde edemeyen yarışmacılar ise gözyaşlarını tutamadı. Geceye katılan Ankaralılar, başkentin en güzel kızı seçilen Tuğçe Semerci ile fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi.
Haberkale


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli