Anahtar Kelimeler:

Tırnakçı 4 Zanlı Yakalandı

Tırnakçı 4 Zanlı Yakalandı

Jandarma`dan Tırnakçılara Müthiş Operasyon.

 

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinden nefes kesen bir operasyon. Elazığ, Sivas, Çorum, Yozgat ve Kırşehir’de tırnakçılık yöntemiyle akaryakıt istasyonlarında dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 4 kişi, jandarmanın operasyonuyla yakalandı.
Elazığ, Sivas, Çorum, Yozgat ve Kırşehir’de tırnakçılık yöntemiyle onlarca akaryakıt istasyonunda ve bunlara bağlı market ve restoranlarda dolandırıcılık yaptığı belirtilen şahıslar son olarak Kırşehir-Kırıkkale karayolunda hizmet veren Murat Petrol istasyonunda aynı yöntemi kullanarak dolandırıcılık yaptı. Şahısların istasyondan ayrılmasının hemen sonrasında durumu fark eden akaryakıt istasyonu yetkililerinin durumu jandarmaya haber vermesi üzerine 01 C 0145 plakalı araçlarıyla Bağdat Köprüsü üzerine gelen zanlılar, karşılarında jandarmayı buldu. Jandarmadan kaçmaya çalışan şahıslar, ekiplerin takibi sonucu yakayı ele vermekten kurtulamadı.
Üzerlerinden 10 bin TL Çıktı
Tırnakçılık yöntemiyle dolandırıcılık yaptığı belirtilen zanlıların üzerinden 10 bin TL para çıktığı öğrenildi. E.K, S.G, Y.G ve M.G isimli şahıslar, ifadelerinin alınmasından sonra akşam saatlerinde Kırıkkale Adliyesine sevk edildi.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli