Anahtar Kelimeler:

Voleybol Müsabakalarında Final

Voleybol Müsabakalarında Final

Kırıkkale`yi Tokat`ta Düzenlenecek Grup Müsabakalarında Temsil Edecekler.

 

2009-2010 Eğitim Öğretim yılı Yıldız Kız ve Erkek Voleybol Müsabakaları Vali Behiç Çelik Spor Salonu’nda 16-29 Aralık 2009 tarihleri arasında yapıldı.
Vali Behiç Çelik Spor Salonu’nda düzenlenen finale Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz’ün yanı sıra okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Yıldız Kızlarda Atatürk İlköğretim Okulu ve Yıldız Erkeklerde Hüseyin Kâhya YİBO’nun Tokat’ta ilimizi temsil edeceğini belirten Gündüz, her iki takımada başarılar diledi.
Tesisler, Spor İzcilik Şubesi, İl Koordinatörü, Lig Heyeti, Tertip Komitesi, Hakemler, Emniyet Mensuplar, Sağlık Görevlilerinin uyumlu ve başarılı çalışmaları idareci, antrenör, veli ve seyircilerin destekleri, sporcuların centilmence mücadeleleri ile müsabakalar muhteşem bir finalle sona erdi.
Merkez Yıldız Kızlarda Atatürk İlköğretim Okulu ve Yıldız Erkeklerde Hüseyin Kahya YİBO Tokat’ta 18 – 22 Şubat 2010 tarihleri arasında yapılacak olan Grup Müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir. Müsabakaya katılacak okullara Milli Eğitim Müdürlüğü başarılar diledi.
Müsabaka sonunda dereceye giren takımlarımıza ödülleri törenle verildi.
YILDIZ KIZLAR
Merkez Atatürk İlköğretim Okulu
Hüseyin Kahya YİBO
75. Yıl İlköğretim Okulu
İstiklal İlköğretim Okulu
YILDIZ ERKEKLER
Hüseyin Kahya YİBO
İstiklal İlköğretim Okulu
Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu
Battalgazi İlköğretim Okulu
İl Gazetesi


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu