Anahtar Kelimeler:

Kermeste Digiturk Keyfi

Kermeste Digiturk Keyfi

Taşınan Kafenin Tabelaları Kaldırılmayınca Ortaya İlginç Bir Görüntü Çıktı.

 

Bu ayrıntı sadece Haberkale.com`da!
Zafer Caddesi üzerinde bulunan Mc Cosa kafenin Yenişehir’e taşınmasının ardından kafenin yerine Genç Akademi ve Strateji Derneği tarafından kermes açıldı. Taşınan kafenin tabelaları kaldırılmadan açılan kermesin girişinin üzerindeki Mc Cosa ve “Süper dev ekranda Digiturk burada izlenir” ibareleri ilginç bir görüntü oluşturdu.
Dev ekranda Digiturk maçları izleten bir kermes bugüne kadar açılmış mıdır bilinmez ama Kırıkkale’de Zafer Caddesi üzerinde bir kafenin yerine açılan kermes, kafenin tabelalarını kaldırmadan hizmete girince sanki böyle bir hizmet veriyormuş görüntüsü oluşturdu. Yenişehir’e taşınan Mc Cosa kafenin yerine Genç Akademi ve Strateji Derneği tarafından açılan kermes, taşınan kafenin tabelalarını kaldırmaya ya da kapatmaya gerek görmeden faaliyetlerine başlayınca kermesin girişindeki ilginç görüntü görenleri şaşırttı.
Kermesin girişindeki ‘Kermesimize hoş geldiniz’ pankartı üzerinde bulunan ‘Mc Cosa’ tabelası ve ‘Süper dev ekranda Digiturk burada izlenir’ pankartı “Yurttan Manzaralar” kategorisine girebilecek ilginç bir kare oluşturdu.


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı