Anahtar Kelimeler:

2010`un İlk Bebeği Kız Oldu

2010`un İlk Bebeği Kız Oldu

Kırıkkale`de 2010 Yılının İlk Bebeği Ayşe Sena Bebek Oldu.

 

Kırıkkale’de 2010 yılının ilk bebeği Hacı Hidayet Doğruer Kadın ve Çocuk hastanesinde normal doğum ile dünyaya gelen Sallabaşı ailesinin ikinci çocukları olan kız bebeği Ayşe Sena oldu. 2010 yılının ilk bebeğine Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve eşi Nebahat Korkmaz altın taktı.
Anne Necla Sallabaşı (26) ikinci kız çocukları olan Ayşe Sena için “Yılın en şanslı çocuğunu dünyaya getirmekten çok mutluyum. Bundan dolayı sevincimi tarif edememem. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, tarafından çocuğuma altın takılması eşimle beni çok sevindirdi. İkinci çocuğumu vatan ve millet için en iyi şekilde yetiştirmek için elimden gelen çabayı sonuna kadar sarf edeceğim" dedi.
Bu Yıl Kızların Yılı Olacak
Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, ise 2010 yılının ilk çocuğu olan Ayşe Sena`ya eşi Nebahat Korkmaz ile birlikte altın taktıktan sonra “2010 yılının ilk çocuğunu biz de doğum evinde ziyaret ettik. Yeni çocuğumuza uzun ömürler dilerken, bu yılın kızların yılı olacağına şahit olduk. Geçen yıl ilk bebek erkek olmuştu, bu yıl ise kız dünyaya geldi. İnşallah memlekete ve millete, anne ve babaya hayırlı evlat olur. Bahtı açık olsun” diye konuştu.


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli