Anahtar Kelimeler:

Köstekli`den Bir Garip Plaket

Köstekli`den Bir Garip Plaket

Esnaf, Köstekli`nin Plaketini `Veda Plaketi` Olarak Değerlendirdi.

 

Esnaf Odaları seçimleri önceki gün Kahveciler Odası seçimiyle başladı. Adaylar seçim öncesi esnaf görüşmelerine hız verirken Kırıkkale Esnafı şehir ekonomisine en çok katkıda bulunacak adayı seçme gayretinde. Önceki dönemlerde Oda Başkanlığı yapan başkanlardan bazıları da bir kez daha seçilebilmek için çalışmalarını sürdürürken geçmiş yıllarda yapmış oldukları faaliyetleri esnafa anlatıyor.
1992 yılından bugüne Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığı aynı zamanda Lokantacılar ve Pastacılar Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten Süleyman Köstekli ve Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu önceki gün pastane ve lokantalara giderek oda esnafına plaket verdi.
Seçimden Seçime Ziyaret

Görüşlerini aldığımız lokantacı ve pastacı esnafı, “Köstekli`nin bu hareketi oy avcılığından başka bir şey değildir. Kendisini seçimden seçime görüyoruz” şeklinde konuşarak, “Köstekli kağıt üzerinde lokantacıdır, bunun dışında lokantacılıkla hiçbir ilgisi yoktur. Eğer plaketle oy alacağını sanıyorsa yanılıyor. Biz lokantacı ve pastacı esnafı olarak bunu ancak veda plaketi olarak değerlendiririz” şeklinde görüş belirttiler.
Türkiye`de 15 Kişiden Biri Ama...

Esnaflardan birçoğu Köstekli`nin Türkiye`de yalnızca 15 üyesi bulunan ve büyükşehirlerin birçoğunun dahi üye olamadığı Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olduğunu ama Kırıkkale`ye bir esnaf sarayı bile yaptıramadığını, 19 yıldır Kırıkkale`de gözle görülür bir esnaf faaliyetinin olmadığını dile getirdiler.
Haberkale


  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı