Anahtar Kelimeler:

Kongre Ertelendi

Kongre Ertelendi

Kırıkkalespor`a Başkan Adayı Çıkmayınca Kongre Ertelendi.

 

Yine olmadı ve yine bir başkan seçemedi MKE Kırıkkalespor ve kongresini bir sonraki haftaya ertelemek zorunda kaldı.
MKE Kırıkkalespor’un yapılan olağanüstü genel kurulu, çoğunluk sağlanamaması nedeniyle gelecek haftaya ertelenmek zorunda kaldı.
Dün saat 13.00’da Kırıkkalespor Kulübü’nde başlayan olağanüstü genel kurulda çoğunluk sağlanamadı. Çoğunluk sağlanamaması üzerine kongrenin bir hafta sonra aynı yerde yapılması kararlaştırıldı.
Kongreye beklenenden az ilginin olması nedeniyle kongrede başkanlık seçimi için gelenler büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Beklenen ilginin gösterilmemesi nedeniyle kulübü devralacak herhangi bir başkan adayı çıkmadığı için kongre otomatikten bir sonraki haftayı ertelendi.
Haftaya yapılacak kongrede de bir aday çıkıp başkanlık görevine seçilip, görevini yerine getirmezse kongre bir sonraki haftaya ertelenecek. Eğer son kongrede de aday çıkmaz kulüp başkansız kalırsa MKE Kırıkkalespor otomatikten Dernekler Yasasının ilgili hükümleri gereği kayyuma kalacak. Kayyum kulübe bir başkan atayarak kulübü yönetecek.
Başkanlık İçin Aday Çıkmadı
Hacı Mustafa Arslan’ın başkanlığını yaptığı MKE Kırıkkalespor’da kongre beklenen ilgiden uzaktı. Geçici olarak başkanlık görevini yürüten Arslan’ın açılış konuşmasının ardından konuşan delegeler kulübün durumundan ve bundan sonra yaşanacak olan gelişmelerle ilgili fikir alışverişinde bulundular.
Kongreye katılan az sayıdaki üye, kulübe karşı yapılan tutumun çok yanlış olduğunu ve bu takımının Kırıkkale’nin ortak noktası ve tek buluşma adresi olmasına karşın ne yazık ki yeterli destek ve ilgi verilmemesinden yakındılar. Üyeler, bu ilgisizliğin takımı olumsuz yönde etkilediğini ve takımın geleceği açısından üyelerin mutlaka takıma gerekli desteği vermelerini beklediklerini söyledi.
Üyeler kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda daha ziyade takımın sahipsiz kalmasından yana dert yanarken, bu ilgisizliğin nedenini kendilerinin de çözemediklerini belirtmeleri MKE Kırıkkalespor’un düştüğü içler acısı durumun en güzel kanıtıydı.
İleri Gelen İşadamları İle Görüşülecek
Kongre yapmak amacıyla bir araya gelen Kırıkkalespor sevdalıları, Salı gününden itibaren Kırıkkale’nin önde gelen insanları bir toplantı yapacak. MKE Kırıkkalespor Kulübü’nde yapılan kongreye yaklaşık 30 delege katıldı. Kongrede çoğunluk sağlanamadığı için 10 Ocak 2009 Pazar gününe ertelendi. Alınan karar gereği Kırıkkalespor’un eski başkanlarından Ali Koç Uzel başkanlığında oluşturulacak olan bir heyet Vali, belediye başkanı ve iş adamlarına bir dizi ziyaretlerde bulunacak.
Arslan, İlgisizlikten Şikâyetçi
Geçici olarak başkanlığı yürüten Hacı Mustafa Arslan’ın kulübe gerekli maddi ve manevi destek verilmediğinden yana serzenişte bulundu. Arslan, kulübün bütün Kırıkkalelilerin ortak sevdası olması gerektiği yerde ne yazık ki yalnız bırakılıyoruz ve gerekli hiçbir destek görmüyoruz. Bunun nedenini anlamış değilim. Kırıkkalespor benim ve yönetim kurulun takımı değil. Bu takım bütün Kırıkkale’nin takımı neden takımlarına sahip çıkmıyorlar bunu bende anlamadım ve anlayamıyorum.
Bizler bu takımı bir yerlere getirmek için mücadele ediyoruz, fakat bu ilgisizlik ve vurdumduymazlık olduğu sürece bizler ne yazık ki ne kadar konuşursak konuşalım boş konuşmuş olacağız. Artık birilerinin bu takıma sahip çıkması ve birlikte taşın altına elimizi sokmamız gerekiyor. Yoksa takımımız bundan olumsuz etkilenecek ve ikinci etap maçlarında hiçte hesapta olmayan olaylar yaşanır bunu söylemekte fayda var. Umuyorum ki bir sonraki kongremizde gerekli desteği görürüz ve kulübümüze bir başkan mutlaka seçeriz. Bütün temennimiz ve isteğimiz bu yönde diyerek sözlerini tamamladı.
Haberkale


  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli