Anahtar Kelimeler:

T. Kamu-Sen`den Sert Açıklama

T. Kamu-Sen`den Sert Açıklama

İsim Vermeden Yetkili Olduğunu İddia Eden Bir Sendikaya Sert Tepki Gösterdiler.

 

Türkiye Kamu-Sen Kırıkkale Şube Teşkilatlandırma sekreteri Şenol Sayın yaptığı açıklamada bir sendikanın Kırıkkale’de kendisini yetkili sendika olarak ilan ettiğini belirterek bu durumun kabul edilemez olduğunu bildirdi.
Sayın açıklamasında, “bir memur sendikası Kırıkkale şubesi, bazı gazetelerde ve internet sitelerinde yer alan haberde kendilerinin Kırıkkale’de yetkili sendika olduğunu iddia etmektedir. Kırıkkale’deki memur sendikacılığının tek adresi olan Türkiye Kamu-Sen, Kırıkkale’de Mayıs ayındaki yetki belirleme çalışmalarına göre üye sayısı 4000 iken malum sendikanın üye sayısı 3500 civarındadır. Hal böyle iken internet sendikacılığı yapmakta olan bazı şube başkanları kamuoyunu yanıltmaktadırlar. Hesap ortada iken hesabı kendilerine yontmaya çalışmak gerçeklerden bir haber olmak demektir” denildi.
Yetkili Sendika, Türkiye Kamu-Sen
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının internet sayfasından ulaşılabilen bilgilere göre Kırıkkale’deki tek yetkili kurumun Türkiye Kamu-Sen olduğunu açıklayan Sayın, eğitim kolunda dayetkili sendikanın Türk Eğitim-Sen olduğunu ifade etti. Bu bilgilere rağmençeşitli yayın organları aracılığı ile kamuoyunu yanıltmanın Türkiye Kamu-Sen’e hakaret olduğunu söyleyen Sayın, güneşin balçıkla sıvanamayacağını belirtti.
Haberkale


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu