Anahtar Kelimeler:

Yurtdan: Hizmetler Devam Edecek

Yurtdan: Hizmetler Devam Edecek

Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Yurtdan, Göreve Yeniden Talip.

 

Kırıkkale Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Adem Yurtdan, hizmetlerine devam etmek için yeniden aday olduğunu açıkladı. Bugüne kadar gerçekleştirdiği hizmetlerden bahseden Yurtdan, makamların gelip geçici olduğunun altını çizerek diğer adaylara da seçimde başarılar diledi.
27 Kasım 2005 tarihinde kendilerine bu görevi layık gören esnaflara bugüne kadarki geçen süre zarfında tüm imkânları seferber ederek hizmet etmeye gayret gösterdiklerini ifade eden oda başkanı ve aday Adem Yurtdan, kendilerine şu an gösterilen teveccühle de bu konuda başarı olduklarını anladıklarını söyledi.
Kredi Konusunda Esnafın Yanındayız
Esnaflara oda seçimleri zamanında oy verir ya da vermez düşüncesiyle yaklaşmadıklarını dile getiren Yurtdan, zor durumda olan tüm esnaflar için bankalarla kredi kolaylığı konusunda görüşmelerde bulunarak esnafa yardımcı olunduğunu, KOSGEB kredisi kayıt kabullerinde aracı olunup üç yüze yakın üyeyi KOSGEB’e kayıt altına aldıklarını, fırıncı esnafıyla yaşanan polemiklerde aracı olup ekmekteki kâr oranında artış sağlanmasını sağladıklarını, belediyeyle esnaflar arasında köprü olarak sorunların çözümü için çaba sarf ettiklerini, büyük marketler yasasının bir an önce çıkartılması hususunda gerek bağlı bulunan üst kuruluşlar nezdinde gerekse de siyasilere yönelik talepleri ilettiklerini belirtti.
Hizmete Devam Edeceğiz
Kaldıkları yerden hizmete devam edeceklerini, bunun için de göreve yeniden talip olduklarını belirten Adem Yurtdan, esnafların desteği ve Allah’ın izniyle bunu da başaracaklarını sözlerine ekledi. Yurtdan, 2010 yılının tüm esnaf camiası için hayırlı bir yıl olması dileklerini iletti.
Haberkale



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu