Anahtar Kelimeler:

Yanlış İğne Sakat Bıraktı İddiası

Yanlış İğne Sakat Bıraktı İddiası

18 Yaşındaki Genç, Yapılan İğne Sonucu Sakat Kaldığını Öne Sürdü.

 

Kırıkkale’de baş ağrısı şikâyetiyle hastaneye giden Burak Güler’in (18) kendisine yapılan iğne sonucu yürüyemez hale geldiği öne sürüldü. İğneden sonra ayağı tutulan ve baston desteği ile yürümeye çalışan Güler, bu duruma düşmesine sebep olanlara gerekli cezanın verilmesini istedi.
İddiaya göre, baş ağrısı şikayetiyle Yüksek İhtisas Hastanesi’ne giden Burak Güler ağrı kesici iğne yapıldı. İğne sonrasında bacağında şiddetli ağrılar hisseden Güler, geceyi geçirdikten sonra Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Doktorların ‘İğnenin etkisidir, kısa süre sonra geçer’ dediğini ifade eden genç adam, rahatsızlığının yaklaşık 10 gündür geçmediğini, hakkını arayacağını belirterek, mahkemeye başvurduğunu söyledi.
Yüzde 70 Yürüyemeyecek
Kendisinin mağdur edildiğini ve yapılanın yanlış olduğunu öne süren Burak Güler, “Baş ağrısı sebebi Hastaneye gittim. Doktor, hemşireye ağrı kesici ve sakinleştirici bir iğne vurulmasını söyledi. Hemşire iğneyi vurduktan hemen sonra bacağımda şiddetli ağrılar başladı. Sabaha kadar ağrılarım dinmedi. Sabah olunca hemen hastaneye geldim. Doktorlarım bana yüzde 70 yürüyemeyeceğimi söylediler.
Haberkale


  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu