Anahtar Kelimeler:

Boksta Mutlu Son

Boksta Mutlu Son

Valilik Kupası Boks Şampiyonası Sona Erdi.

 

Boks İl Temsilciliğinin 2010 yılı faaliyet programında yer alan Valilik Kupası Boks Şampiyonası sona erdi.
17 Ağustos Spor Salonunda minikler, yıldızlar ve gençler olmak üzere 3 kategoride gerçekleşen şampiyonaya 68 sporcu katıldı. Müsabakaların sonucunda turnuvanın galibi, MKE Mühimmat Spor Boks Takımı oldu.
Şampiyona 1997, 1998, 1999 doğumlu minik boksörlerin müsabakaları ile başladı. Kiloları 32 ile 48 arasında olan minik boksörlerin ardından ringe kiloları 44 ile 70 arasında olan yıldızlar kategorisi müsabakaları ile devam edildi. Şampiyonanın son bölümünde ise kiloları 44 ile +91 arasında olan genç boksörler karşılaştı.
Şampiyonanın sonucunda MKE Mühimmat Spor Boks Takımı birinci, Fenerbahçe Spor Boks Takımı ikinci, Nevşehir ve Çankırı Boks Takımı üçüncü oldu. Turnuvanın centilmenlik ödülünü ise Olimpik Boks Takımı aldı.
Kırıkkale Boks İl Temsilcisi Adem Deniz, şampiyonanın en iyi şekilde gerçekleştirilmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini ve amaçlarına ulaştıklarını söyledi. Şampiyonada birinci, ikinci ve üçüncü olan spor kulüplerine kupaları Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner tarafından verildi.
Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli