Anahtar Kelimeler:

Yerlikaya, Yeniden Başkan

Yerlikaya, Yeniden Başkan

Servis Araçları ve Nakliyeciler Odası Başkanlığı`na Behsat Yerlikaya.

 

Kırıkkale Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlık seçimine tek aday olarak giren mevcut başkan Behsat Yerlikaya 178 oy alarak, yeniden odanın başkanlık koltuğuna oturdu.
560 Delege sayısının olduğu Servis Araçları ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanlık seçiminde 178 kişi oy kullandı. Mevcut başkan Behsat Yerlikaya, kullanılan 178 oyunda tamamını aldı. Seçimin Divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, divan üyeliklerini ise TŞOF Kırıkkale Başkanı Cemil Bora, Lokantacılar Odası Başkanı Yurdalan Eroğlu, Bakkalar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Adem Yurttan ile Kunduracılar Odası Başkanı Hasan Karabulut yaptı.
Sizlerle Olacağım
Göreve geldikleri ilk gün ki gibi heyecan içerisinde olduklarını ifade eden Behsat Yerlikaya, çalışmalarında devamlı üyelerini düşündüğünü söyledi. Yerlikaya “Yeniden başkan olmak, yeniden üyelerime hizmet etmek bana onur verecek. Tüm servisçi arkadaşlara teşekkür ederim. Yeni dönemde yeni çalışmalarımız ile sizlerle olacağım” dedi.
Yönetim Kurulu Asil Üyeler
Başkan: Behsat Yerlikaya
1. Mustafa Ürün
2. Metin Dalbudak
3. Şükrü Gül
4. Ramazan Bedir
5. Abdullah Erkök
6. İsmail Bilgiç
Denetim Kurulu Asil Üyeler
1. Haydar Baran
2. Zafer Çalışkan
3. Cihankar Bektaş
Haberkale


  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli